[ad_1]
صفحه Bright Side 10 اشتباه رایج را پیدا کرد که همه ما هنگام آشپزی مرتکب می شویم. سعی کنید ببینید آیا اشتباهی مرتکب شده اید؟
1. گوشت خارجی را یخ بزنید
دامنه دمای 5 تا 60 درجه سانتیگراد برای ذخیره مواد غذایی مضر در نظر گرفته می شود. در این دما ، باکتری های مضر می توانند به سرعت رشد کنند. بنابراین ، باید فقط گوشت را در یخچال یا مایکروویو یخ زدایی کنید.
2. گوشت خام را بشویید
ما تصور می کنیم وقتی چیزی را می شوید ، آن را تمیز کنید ، اما این برای گوشت درست نیست. کارشناسان توصیه نمی کنند مرغ ، گوشت گاو ، گوشت خوک ، گوشت بره یا گوشت گاو را قبل از پختن خام شستشو دهید. دلیل این امر آنست که باکتریهای گوشت به راحتی به سایر محصولات ، سطوح و ظروف سرایت می کنند.
3. قبل از خنک شدن اجازه دهید غذا خنک شود
این قانون مانند ذوب کردن گوشت خارجی است. باکتریها در 5 درجه سانتی گراد – 60 درجه سانتیگراد به سرعت رشد می کنند بنابراین ترک محصولات فاسدشدنی بیش از 1-2 ساعت از یخچال بسیار خطرناک است.
4- غذا را تست کنید تا ببیند خراب است یا نه
باكتري هاي خطرناك را نمي توان از طريق ظاهر و طعم غذا تشخيص داد. با این حال ، حتی مقدار کمی از این باکتری ها می توانند منجر به مسمومیت غذایی جدی شوند. برای جلوگیری از این امر ، اگر مشکوک به آسیب دیدگی محصول هستید ، آن را دور بریزید.
5. خمیر خام را امتحان کنید
شما هرگز نباید از هر نوع تخم مرغ خام بخورید. به احتمال زیاد این ماده حاوی باکتری سالمونلا است که برای انسان کاملاً خطرناک است. همچنین آرد خام ، حتی بدون تخم مرغ را امتحان نکنید ، زیرا خمیر می تواند باکتری E.coli را حمل کند که باعث عفونت های مختلف می شود.
6. گوشت یا ماهی را در بیرون مارین کنید
این یکی دیگر از اشتباهات معمول آشپزی است که می تواند منجر به مسمومیت غذایی شود. باز هم ، محدوده دمایی را که در معرض رشد باکتری ها است بخاطر داشته باشید. وقتی گوشت را از یخچال مارینینگ می کنید ، این قانون را نقض می کنید.
7. گوشت یا ماهی بدون پخت
غذا فقط در صورت گرم شدن تا دمای خاص بی خطر تلقی می شود. این بهترین راه برای اطمینان از بین رفتن همه باکتری ها است. برای اطمینان از اینکه ماهی یا گوشت به درستی پخته شده است ، می توانید از دماسنج آشپزخانه استفاده کنید.
8. قبل از پختن دستان خود را نشویید
باکتریها در هر سطحی زندگی می کنند ، حتی روی دست خود ما. تصور کنید که در طول روز چه چیزهایی را لمس می کنید و وقتی بدون شستن دست شروع به پخت و پز می کنید ، می توانید تمام این باکتری ها را در غذای خود منتقل کنید. و فراموش نکنید که پس از پایان کار دستان خود را بشویید!
9. مرغ شور بخرید یا آب اضافه کنید
بسیاری از تولیدکنندگان مرغ برای افزایش وزن محصول ، آب نمک یا آب به گوشت تزریق می کنند. اول از همه ، چنین محصولاتی بسیار ایمن نیستند ، بنابراین هنگام خرید مرغ مراقب باشید و مواد اضافه شده را با دقت بخوانید. این مکمل ها همچنین می توانند بر طعم غذای شما تأثیر بگذارند.
10. عسل را در معرض حرارت زیاد قرار دهید
طبق تحقیقات ، قرار گرفتن در معرض مس در دمای بالا می تواند کیفیت آن را کاهش داده و احتمالاً منجر به افزایش برخی از ترکیبات عامل سرطان شود. بنابراین ، بهتر است به چای یا غذاهای گرم عسل اضافه نکنید.
(به نقل از Bright Side)
[ad_2]