[ad_1]
به دلیل بارش شدید برف ، در بعدازظهر 11 ژانویه ، اداره پلیس راهنمایی و رانندگی (وزارت امنیت عمومی) اعلام کرد که تا بعد از ظهر همان روز هوا در این مناطق هنوز بسیار بد است ، سطح جاده بزرگراه 4D یخ زده است. وسایل نقلیه نمی توانند گردش کنند.
برای اطمینان از امنیت مردم و گردشگران ، پلیس راهنمایی و رانندگی توصیه می کند هنگام یخبندان یا لغزندگی جاده ، تردد را محدود یا متوقف کنید. عکس: C08
در بزرگراه 4D از طریق گذرگاه O Quy Ho ، ساعت 17:00 همان روز ، سطح جاده برای تقریباً 4 کیلومتر یخ زده بود. ترافیک در مسیر کاملاً شلوغ است.
اداره پلیس راهنمایی و رانندگی لای چائو باید یک هشدار از راه دور صادر کند و جاده را از Km64 + 400 ممنوع کند. وسایل نقلیه در مسیر بزرگراه ملی 32 و بزرگراه 279 هستند.
صبح روز 11 ژانویه برخی از اتومبیل ها در بزرگراه 4D به دلیل لغزنده بودن جاده ها دچار مشکل شدند. عکس: Đ.P.
در Lao Kai ، به دنبال دستورالعمل های کمیته مردمی استان ، اداره پلیس استان Lao Kai نیز کامیون ها را ممنوع کرد (به استثنای کامیون های بنزینی ، وسایل نقلیه پستی ، کامیون های کمک رسان ، وسایل نقلیه دارای اولویت)، تراکتورها و اتومبیل هایی با بیش از 30 صندلی از Km100 + 100 که در مسیر Lao Kai – Lai Chau حرکت می کنند.
به دلیل بارش شدید برف ، بسیاری از جاده های Sa Pa لغزنده بودند ، برخی از رانندگانی که در آن زمان تجربه رانندگی زیادی نداشتند ، صبح امروز با مشکل روبرو شدند. عکس: FB
علاوه بر این ، نیروهای پلیس راهنمایی و رانندگی نیز در پایین گردنه O Quy Ho متوقف شدند تا وسایل نقلیه شخصی گردشگران را از کوهپیمایی برای تماشای برف منع کنند.
به گفته رهبر اداره پلیس استان لائو تسای ، بعد از ظهر 11 ژانویه ، وسایل نقلیه موجود در این گذرگاه نیز برای اطمینان از ایمنی لازم بود که به پایین حرکت کنند.
بسیاری از وسایل نقلیه در امتداد دامنه های کنار جاده حرکت می کردند ، سایر وسایل نقلیه که قادر به حرکت نبودند مجبور شدند از سنگهای بزرگ برای مسدود کردن چرخ ها استفاده کنند تا منتظر ذوب شدن یخ شوند. عکس: FB
برای اطمینان از ایمنی ، شورای ایمنی ترافیک استان لائو کای توصیه می کند اتومبیل هایی که به لای چائو سفر می کنند از بزرگراه Noi Bai-Lao Kai در محل اتصال IC16 خارج شده و سپس مسیر بزرگراه 279 را دنبال کنند تا به لای کای برسند چو
[ad_2]