پس از سقوط گردشگر به داخل صخره ، مردم تمام مسیر را برای گذراندن زندگی مجازی در صخره مرگ در گذرگاه ما پی لنگ صعود کردند.

پس از سقوط گردشگر به داخل صخره ، مردم تمام مسیر را برای گذراندن زندگی مجازی در صخره مرگ در گذرگاه ما پی لنگ صعود کردند.

[ad_1]

همانطور که گزارش شد ، در تاریخ 10 ژانویه ، آقای لی ون دونگ ، رئیس کمیته مردمی کمون ریه Pai ، ناحیه Meo Vac ، استان Ha Giang ، گفت که در صبح همان روز ، سنگ صخره ای معروف به “مرگ” حادثه اتفاق افتاد تصادف باعث مصدومیت یک نفر شد.

پس از سقوط گردشگر از صخره ، مردم تمام راه را برای

بدست آوردن یک تصویر چشمگیر به قیمت زندگی در بسیاری از مناطق جهان اتفاق افتاده است. عکس: FB

حدود 11 صبح قبل از ساعت 11 صبح ، گروهی از گردشگران از “سنگ مرگ” بالا رفتند تا یک عکس بگیرند ، سپس ناگهان آقای مای های (29 ساله ، از پسر لا لا) به یک دره سنگی افتاد ، حدود 13 سال. متر سنگ بسیار خطرناک است ، برای کمک های اولیه و حمل و نقل دشوار است.

پس از سقوط گردشگر بر روی صخره ، مردم تمام راه را برای

اجازه نمی دهد که این حادثه دوباره تکرار شود ، بنابراین دولت محلی مجبور شد شبکه B40 را تبدیل کند. در شبکه های اجتماعی بسیاری از افراد نیز از این حرکت حمایت می کنند. عکس: FB

تقریباً در ساعت 11:50 صبح همان روز ، قربانی از وضعیت خطرناک خارج شد.

در پی حادثه با یک مرد توریست ، در تاریخ 13 ژانویه ، آقای وانگ می دینگ ، دبیر کمیته حزب کمون Pai Lung ، منطقه Meo Wak ، استان Ha Jiang ، گفت که دولت حصاری را در منطقه “خدا” بسته است.

به گفته آقای دین ، ​​این منطقه روی صخره ها توسط مقامات محلی و مردم از خطر مبنی بر عدم صعود هشدار داده شده است ، اما هنوز هم بسیاری از افراد به طور ذهنی از آن بازدید می كنند و از آنها عکس می گیرند.

پس از سقوط گردشگر بر روی صخره ، مردم تمام مسیر را برای

اگرچه منطقه مقیاس مرگ توسط مقامات محلی تهدید می شود و مردم هشدار داده اند كه از آن بالا نروند ، بسیاری از مردم هنوز در مورد بازدید و گرفتن عکس های زنده زنده ذهنی هستند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *