[ad_1]
طبق پیش بینی های مرکز ملی هواشناسی و هیدرولوژی ، اکنون هوای سرد به بالاترین آستانه رسیده است که باعث بارش برف در بسیاری از مناطق شده است. با این حال ، کارشناسان پیش بینی می کنند که در اواسط این هفته ، در تاریخ 12 تا 13 ژانویه ، هوا در شمال سرد و خشک خواهد شد ، دیگر باران نیست ، بنابراین کمتر سرد است.
تصاویر منجمد در Chieu Lau Thi (عکس در فیس بوک)
این موج سرد به اندازه موج قبلی در نظر گرفته نمی شود ، اما چون فاز اول آن سرد و مرطوب است ، دمای شب و روز کم است ، آفتابی نیست ، بنابراین متوسط دما کمتر از سرمای عمیق است. .
>> بیشتر ببینید: تصویری زیبا از جنگیدن سربازان هو در میان برف و برف منفی در ها جیانگ
از 12 ژانویه تا کنون ، شمال همچنان از موج هوای سرد جدید ، اما سرمای خشک استقبال خواهد کرد. دمای شب کم و سرد خواهد بود در حالی که روز آفتابی است و درجه حرارت بالا است ، بنابراین دیگر به اندازه موج اول احساس سرما نمی کند.
به دلیل تأثیر هوای سرد ، از ابتدای زمستان تاکنون ، بسیاری از استان ها دانش آموزان را برای استراحت در مدرسه برای جلوگیری از سرما اعزام کرده اند. Nhu Lai Chau دارای 132 مدرسه در 7 منطقه کوهستانی از Muong Te ، Nam Nhun ، Sin Ho ، Phong Tho ، Tam Duong ، Than Uyen و شهر Lai Chau است.
یا اداره آموزش و پرورش شهر سا پا (استان لائو کای) همچنین مدارس را در تمام سطوح منطقه برای ترک تحصیل هدایت کرده است ، با 12000 دانش آموز برای جلوگیری از سرما برای اطمینان از سلامتی قبل از وقایع پیچیده از مدرسه تعطیل می کنند . هوا
در هوای سرد و مضر کنونی ، افراد ، به ویژه خانواده های دارای فرزند خردسال ، باید تدابیری را برای گرم نگه داشتن بدن خود ، برای بیرون نرفتن در شرایطی که واقعا نیازی به آنها نیست ، برای نظارت بر اطلاعات و واکنش به موقع در برابر شرایط بد ، انجام دهند.
[ad_2]