[ad_1]
ازدواج یک امر مادام العمر است و معمولاً زوجین چندین ماه تا یک سال طول می کشد تا ازدواج کنند. با این حال ، یک زن و شوهر که برای ازدواج خود آماده می شدند ، بین خانواده هایشان درگیری داشتند.
به ویژه ، این زوج در چین تصمیم گرفتند که به یک خانه برنگردند زیرا درگیری بسیاری از افراد را متعجب کرد. داماد یانگ و عروس شیائو لا در حال حاضر در چین زندگی می کنند. این دو تا 4 سال با هم رابطه داشته اند ، تا سال 2020 تصمیم دارند ازدواج خود را برای شروع زندگی خوشبخت خود ثبت کنند.
خانواده داماد برای خانواده عروس تدارک دیده اند. عکس: weibo
مراسم عروسی 200 میلیون VND پول نقد و 70 میلیون VND هزینه خرید است. با این حال ، هر دو دختر و پسر به طور ناگهانی عروسی را متوقف کردند که دختران و دختران درگیری طولانی مدت داشتند. طبق رسم ، این مراسم در اینجا به لباس زیر و کفش عروس احتیاج دارد. اگرچه اندازه مناسب به او گفته می شود ، اما داماد با عصبانیت والدین عروس بدون اینکه بخواهد عروسی کند ، مرتکب اشتباه می شود.
خانواده داماد نیز تصمیم گرفتند که تسلیم نشوند ، زیرا والدین داماد پیامک هایی به اندازه لباس زیرهایی که عروس می خرید ارسال کرده بودند. با این حال ، داماد تصمیم گرفت برای همیشه منتظر بماند و پاسخی را نبیند ، وقتی جواب دختر باعث شد “دیگر نتواند برگردد” تصمیم گرفت مجموعه ای “نامرتب” را انتخاب کند.
پایان غم انگیز زن و شوهر 4 سال است که شناخته شده است. عکس: پسر
پس از آن ، گرچه او هنوز می خواست عروس را بگیرد ، اما خانواده عروس هنوز نگرش “نهی” را حفظ کردند. داماد که بسیار ناامید شد تصمیم گرفت 420 میلیون VND هزینه شده ، شامل مراسم ، لباس و سازماندهی پول را پس بگیرد.
با خیال اینکه این فقط یک آشفتگی داخلی است ، روابط خانوادگی از هر دو طرف در شبکه های اجتماعی پخش شد و این ماجرا به موضوع بحث بسیاری از افراد تبدیل شد.
[ad_2]