بدون گواهینامه ، یک راننده زن نیز غلظت بالای الکل را در شب سال نو نقض کرد

بدون گواهینامه ، یک راننده زن نیز غلظت بالای الکل را در شب سال نو نقض کرد

[ad_1]

در تاریخ 1 ژانویه 2021 ، سرهنگ دوم فام توآن آن ، معاون رئیس تیم تبلیغات ، تحقیقات و حل و فصل پلیس راهنمایی و رانندگی هانوی ، گفت که این واحد به تازگی گزارشی درباره کار با رانندگان زن تهیه کرده است. کارگران . (SN 1977 ، در هوانگ مای ، هانوی) باعث می شود کمری BKS 30E-837.2 را به دلیل نقض محتوای الکل به ارمغان بیاورد.

بدون گواهینامه ، یک راننده زن نیز غلظت بالای الکل را در شب سال نو نقض کرده است

راننده زن D. راننده اتومبیل کمری غلظت “عظیم” الکل را نقض می کند. عکس: کالیفرنیا

پیش از این ، در شامگاه 31 دسامبر ، نیروهای وظیفه وظیفه در خیابان Nguyen Thai Hoc – Le Duan (هانوی) ، یک راننده زن D. پیدا کردند. یک مارک مشکوک وجود دارد بررسی وسیله نقلیه اداری را متوقف کرده است.

پس از توقف ماشین ، گروه کاری از خانم Ms. پرسیدند. تست غلظت الکل. در نتیجه ، راننده زن 0.15 میلی گرم در لیتر هوای تنفسی را نقض کرد و گواهینامه رانندگی نداشت.

افراد زیادی در روند ثبت نام مداخله کردند ، آنها می خواستند تخلف را برای زن راننده نادیده بگیرند ، اما موفق نشدند.

سرهنگ دوم توآن آن گفت که با تخلف فوق الذکر ، راننده زن بیش از 40 میلیون VND جریمه می شود ، علاوه بر این اقدامات لازم برای جلوگیری از توقیف ماشین تا 7 روز ، طبق دستورالعمل.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *